نکات درست کردن آبلیمو طبیعی :
۱– برای درست کردن آبلیمو طبیعی یک شب تا صبح لیموها را در آب ولرم خیس کنید. لیموها را داخل تشت بریزید و روی آنها را تا حدی که آب روی همه لیموها را بگیرد، آب بریزید. با این ترفند شما میتوانید از لیموها آب بیشتری بگیرید و همچنین لیموهایی که خشک شدن دوباره نرم و آبدار میشوند.
۲– با انجام مرحله اول، لیموها برای آب گیری آماده شدند. اگر مقدار آنها کم است، خودتان در خانه با آبمیوهگیری دستی، لیموها را که از وسط قاچ کردهاید؛ آب بگیرید و اگر مقدار آنها زیاد است معمولاً در هرشهری جاهایی است که دستگاه آبلیموگیری دارند. شما با هزینه کم میتوانید آب تمام لیموها را بگیرید.
اگر قصد دارید آبلیمو را برای مدت طولانی نگه دارید (بیشتر از یک ماه) وجود تفاله لیمو در داخل آبلیمو باعث می شود آبلیمو زودتر خراب شود. بنابراین برای جلوگیری از خراب شدن آبلیمو حتماً تقاله های لیمو را از آبلیمو جدا کنید.
یک نکته: تفالهها را دور نریزید آنها را داخل پلاستیک فریزر قرار دهید، مثل گوشت چرخکرده آنها را پهن کنید و داخل فریزر بگذارید. برای درست کردن شربت آبلیمو میتوانید تیکهای از آنها را داخل پارچ شربت بیندازید. با این ترفند یک شربت آبلیمو خوشمزه خواهید داشت. وجود تیکه های لیمو در شربت لیمو حس خوبی دارد و البته شربت شما را هم خوشمزه تر می کند.
۳– بطریهایی که میخواهید آبلیمو را در آن بریزید؛ خوب بشویید، بگذارید در معرض آفتاب تاکاملاً خشک شوند، آبلیمو را داخل آنها بریزید و درب آنها را محکم ببندید تا هوا وارد بطری نشود.
اگر درب آنها را محکم نکنید، اکسیژن هوا باعث خراب و سیاه شدن آبلیمو میشود.
درباره این سایت